Sałatka z arbuzem i fetą

Sałatka z arbuzem i fetą

  • Przygotowanie10 min
  • Ilość porcji1
  • Energia w kal./porc.165 cal
  • Region kuchni
    • Grecka
  • Kategoria przepisu
  • Technika wykonania
    • Siekanie
  • Polecana dla diety
    • Bezglutenowa
    • Wegetariańskia
  • Tags

Lista składników

  • 250 g Arbuz
  • 25 g Cebula czerwona
  • 15 g Mięta pieprzowa, świeża
  • 90 g Ogórek
  • 20 g Ser typu “Feta”

Technika wykonania

1

Arbuza pokroić w kostkę, przełożyć do miseczki, dodać pokrojony w kostkę ser, pokrojone w plasterki ogórki i cebulę. Udekorować listkami świeżej mięty.      

Smacznego

Udostępnij

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *