Surówka z papryką

Błyskawiczna w przygotowaniu sałatka, bogata w witaminę C.
- Przygotowanie10 min
- Ilość porcji1 porcja
- Energia w kal./porc.363 cal
- Region kuchni
- Śródziemnomorska
- europejska
- Kategoria przepisu
- Polecana dla diety
- Bezglutenowa
Lista składników
- 25 g Cebula czerwona
- 15 g Dynia, pestki, łuskane
- 90 g Ogórek
- 20 ml Olej lniany
- 140 g Papryka żółta
- 120 g Pomidor koktajlowy
- 100 g Sałata
Technika wykonania
Przygotowanie potrawy
1
Paprykę, pomidorki , ogórki umyć. Warzywa pokroić na kawałki. Dodać pokrojoną cebulę. Składniki połączyć, dodać olej lniany i pestki dyni.
Smacznego.
Udostępnij
Wartości odżywcze
- Wartość porcji
- Kalorie363
- % Wartość dzienna*
- * The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.